Copperant muurverf

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Copperant muurverf, professioneel en supergroen!

De groenste verf van Nederland! Dat heeft niet direct betrekking op de kleur, maar op de inhoud. Copperant muurverf kun je namelijk net als alle andere soorten muurverf in vrijwel iedere kleur krijgen. Het zit 'm in het bestandsdeel van de verf. Bij Copperant hechten ze enorm veel waarde aan het milieu, hoe wij de aarde achterlaten voor de volgende generatie. We vinden dit zo'n mooi initiatief dat we dit merk maar wat graag in ons assortiment hebben.

Is biobased Copperant muurverf even goed of misschien zelfs beter?!

Uiteraard mag je na het kijken van deze video zelf een inschatting maken wat jij ervan denkt. Misschien ben je nog niet direct overtuigd van de kwaliteit van muurverven die beweren naast "groen" ook nog eens super in kwaliteit te zijn. Dat snappen we best! Maar als we jou nu eens vertellen dat al heel veel verfmerken hier mee bezig zijn, alleen "bang" zijn vanwege het taboe wat er blijkbaar heerst over biobased grondstoffen. En daarom er nog niet actief mee naar buiten treden. Hoe dan ook. Gelukkig doet Copperant dat wel. Ze zijn alleen wel een stap verder in de ontwikkeling dan de meeste verfmerken. Copperant muurverf is echt van hele goede kwaliteit. Het is niet voor niets een merk dat bewust wordt geselecteerd voor vakschilders. Ook grote woningbouw coöperaties stappen inmiddels massaal over naar "groene verf". Uiteraard omdat ze de plicht hebben duurzaam te ondernemen. Maar zeker ook omdat de onderhoudsintervallen vergelijkbaar zijn met de andere professionele verfmerken.

Wie koopt er zoal Duurzame muurverf ?

Als jij ook die verantwoordelijkheid voelt voor het milieu, maar daarnaast nog steeds een goed product wilt hebben dan is de muurverf van Copperant absoluut de oplossing. Deze duurzame muurverf is verkrijgbaar in verschillende inhoudsmaten. In verschillende glansgraden, en in heel veel kleuren. Eigenlijk is er geen beperking. Het grote verschil zit in de basis bestanddelen. Een duurzame muurverf zoals Copperant muurverf heeft absoluut de toekomst. Begin er vandaag nog mee!
Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x