Mineraalverf

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Waarom mineraalverf van Paint by Nature?

Breng de natuur in uw huis! Zie de streling van de natuurlijke matheid, de eerlijkheid van een verantwoord product en de rijkheid aan intense kleuren en zachte tinten net als in de natuur. Paint by Nature mineraalverf is ontstaan vanuit een uitermate duurzame gedachte, volkomen milieu neutraal. Alleen specifiek geselecteerde minerale grondstoffen worden gebruikt voor de productie van deze bijzondere verf.

Mineraalverf van Paint by nature is vriendelijk in gebruik

Door uitsluitend gebruik te maken van milieuvriendelijke, minerale ingrediënten, draagt Paint by Nature mineraalverf bij aan een gezonde, duurzamere wereld. Voor u en uw omgeving, voor nu én voor later. In Paint by Nature mineraalverf zijn de bestanddelen hoofdzakelijk water en zand, zonder oplosmiddel of toevoeging van weekmakers, gifstoffen of conserveringsmiddelen. Van grondstofwinning tot schilderen, van productie tot recycling laten de producten van Paint by Nature mineraalverf een uitstekend ecologisch profiel zien. Daarmee verkrijgen de Keimsche verven dan ook het Nature Plus certificaat. Door het hoofdbestanddeel zand (silicium) kan het product ook geen schade brengen als deze weer teruggebracht wordt in het milieu. Het is en blijft immers zand. Voor u betekent dat: een muur die kan blijven ademen en geen schadelijke stoffen in uw huis. De productie van onze minerale verven kosten slechts een derde van de hoeveelheid energie die nodig is bij de productie van een reguliere “texverf”. Dit alles samen maakt Paint by Nature mineraalverf één van de meest milieu vriendelijkste verven in de wereld! Paint by Nature mineraalverf is ook uitermate geschikt voor afwerking van leemstuc ondergronden en nageïsoleerde gevels.

Belangrijkste eigenschappen van Paint by Nature mineraalverf op een rij

Gemakkelijk verwerkbaar met kwast, roller en spuit.
Extreme dekkracht.
Hoog rendement per liter.
Fluwelige structuur en uiterst mat.
Rijke en unieke kleurervaring.
Erkend en authentiek.
Deze mineraalverf bevat geen oplosmiddelen, weekmakers, fungiciden en conserveringsmiddelen.
Hypoallergeen.
Onbrandbaar (tot 1000 C° emissievrij).
Geheel waterdampopen.
Eerlijk ecologisch profiel.
Milieu neutraal en duurzaam.

Paint by Nature mineraalverf  is gemakkelijk in gebruik

Paint by Nature mineraalverf is gemakkelijk te verwerken met kwast, roller en spuit.
Bij nog niet geschilderde (zuigende) ondergronden start u met het aanbrengen van Paint by Nature voorstrijk. Deze kant-en-klare voorstrijk brengt u aan met een microvezelroller of blokkwast. Na droging brengt u de eerste laag Paint by Nature mineraalverf aan, deze wordt 10% verdund met water. Na droging brengt u een tweede laag Keim Paint by Nature mineraalverf aan, onverdund.

Is uw muur al geschilderd met een niet minerale verf (dispersieverf of “tex-verf”) dan kan Paint by Nature mineraalverf in bijna alle gevallen over de bestaande verflaag heen geschilderd worden. De ondergrond moet hiervoor wel schoon en draagkrachtig zijn. Vervolgens brengt u een of twee lagen Paint by Nature mineraalverf aan. Win altijd een goed advies in bij uw verfspeciaalzaak en laat u informeren over de verwerking en werkmethode van Paint by Nature mineraalverf producten.

De prachtige intense kleuren van Paint by Nature mineraalverf

Laat uw huis u omarmen door de warme uitstraling van deze authentieke verf: rijk, mat en luxueus! Paint by Nature mineraalverf geeft u alle ruimtes in uw huis een warme, luxueuze uitstraling die bij u past. Door zijn fluwelige textuur is de verf eenvoudig aan te brengen op muren en plafonds. Paint by Nature mineraalverf heeft voor u 8 kleurseries geselecteerd met 32 prachtige, intense en uiterst matte kleuren. Misty Noon loopt van een diepe mistig blauwe kleur tot mysterieus lichtgrijs. De tinten betoveren de sfeer van uw kamer. De prachtig rijke tinten van Earth’s Treasures zijn luxueus en geven uw ruimte een natuurlijke rust.

Wat dacht u van de prachtige kleurnuances van Field of Energy, deze kleuren vullen uw huis met energie. Met Paint by Nature mineraalverf zijn de mogelijkheden oneindig! Alle 32 kleuren van de Paint by Nature mineraalverf kleurenkaart zijn voorradig, in de meeste gevallen al direct mee te nemen, maar altijd op korte termijn leverbaar bij uw verfspeciaalzaak. Kies een kleurlijn die u meteen aanspreekt. Neem van een paar kleuren de 250 ml verpakking en een kleurkaart mee naar huis en bekijk op uw gemak een poosje de lichtinval in uw woning. Waar en hoe komt de zon binnen, wat voor lampen zijn er in uw woning? Welk gevoel wilt u creëren?
De volgende dag gaat u aan de slag met het maken van kleurvlakken. Zo kunt u zelf ervaren hoe lichtinval met de gekozen kleuren uw woonkamer bespeelt en verandert.

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x