Mathys

Het merk Mathys verf!

Mathys verf is een professioneel merk dat al bestaat sinds 1845 en dat zegt zeer zeker al veel over een merk. Martin Mathys is geboren in 1821 als zoon van een boer. Tegen de zin van zijn vader in gaat Mathys aan de slag in de industriele markt. In 1845 huurt Martin Mathys een een loods en daar begint de historie van Mathys verf. Een succes blijkt het te zijn en al snel komt er een fabriek uit de grond. 
​Een paar innovaties van die tijd zijn impregneren en roest behandeling. Maar daar is het niet bij gebleven. Of het nu gaat om (binnen)muren, gevels, hout, daken, vloeren of metaal Mathys heeft het allemaal. 

​Waarom kiezen voor een verf als Mathys!

Mathys verf is een echte specialist op allerlei gebied. Voor elk onderdeel wat te schilderen is heeft men wel wat voor. Zelfs als u uw dak wilt aanpakken is dat geen probleem. Of het nu gaat om het waterdicht maken, verfraaien en herstellen van hellende daken, platte daken of daken met dakpannen, voor alles is een oplossing. Dat is toch schitterend als dit allemaal onder 1 dak zit!

​Online kopen van Mathys verf!

​Natuurlijk is Mathys verf online te verkrijgen. Wij breiden ons assortiment elke keer weer uit om voor iedere klant het juiste product er bij te krijgen. 
​Als u vragen heeft over deze schitterende verven laat het ons dan weten en stel uw vraag gerust!Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x