Dubbelzijdig tape

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Het voordeel van Dubbelzijdig tape!

​Gaten boren in de muur of een tegelwand u kent het vast wel. We doen dit niet graag want als het lijstje of de spiegel weer weg moet zien we een gat zitten met een plus erin. Bijwerken of plamuren blijft u altijd zien. Dus ja dan gaan we voor een andere mogelijkheid en oplossing zoeken. Vaak kan Dubbelzijdig tape een handig hulpmiddel zijn. In de badkamer bijvoorbeeld kunt u eenvoudig en zichtloos een spiegel ophangen. Of het haakje van de handdoek aan de tegels plakken. 
​Dubbelzijdig tape is niet alleen handig in huis maar wordt ook veel in auto's of boten gebruikt. Een auto kan natuurlijk flink tekeer gaan en dan is het wel lekker dat bijvoorbeeld de microfoon van goed blijft plakken. In een boot kan dubbelzijdig tape ook van grote waarde zijn als er een flinke golfslag is. Zo kan dubbelzijdig tape een handig hulpmiddel zijn voor iedereen.

Eigenschappen van Dubbelzijdig tape!

​Met de Dubbelzijdig tape is veel vast te plakken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld spiegels, tegels, metaal, kunststof, of keramiek. Het mooie van deze Dubbelzijdig tape is dat deze na het vast plakken ook direct vochtbestendig is. Dus ideaal voor  in de douche of badkamer of een vochtige auto. 

​Online bestellen van Dubbelzijdig tape!

​Dubbelzijdig tape is bij ons eenvoudig te bestellen. En ook nog eens super veilig ook. Wij hebben namelijk een certificaat dat u veilig online kunt shoppen in onze webwinkel. Kijk dus goed waar u besteld. Ga voor betrouwbaarheid en goed advies.
​Decoprof helpt u gegarandeert verder met uw klus!

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x