Houtreiniger

Stel een Aflopende Directie in

13 Artikel(en)

Wat doet houtreiniger

​Houtreiniger is ontwikkeld om verschillende ondergronden te reinigen, ontvetten en anti-statisch te maken. Het is dan ook een perfecte voorbereiding voor schilderwerk of om een houten vloer te behandelen met lak. Houtreiniger verwijdert vuil en aanslag. Ook om hardhouten tuinmeubels, vlonders en bijvoorbeeld terassen krachtig te reinigen. In het Nederlandse klimaat heeft hardhouten tuinmeubilair heel wat te verduren. Vocht en atmosferische vervuiling tasten het houtwerk aan. Daarom is het raadzaam om jaarlijks deze vervuiling te lijf te gaan met een goede houtreiniger.

​Houtreiniger is beschikbaar van verschillende merken

​Soms wordt houtreiniger ook wel aangeduid als ontweringswater en is bedoeld om vergrijzing en verkleuring van harde en zachte houtsoorten te verwijderen. Vergrijsd hout krijgt zijn oorspronkelijke kleur weer terug en vermindert de vergrijzing en verkleuring in de toekomst. Daarnaast verwijdert het vlekken als gevolg van looizuur in roest, wijn en urine. Houtreiniger of ontweringswater is te gebruiken op alle hout buiten.
​Hermadix levert een hardhoutreiniger samen met een handig schuursponsje om hardnekkige vlekken aan te pakken. Na gebruik altijd de handen en het gereedschap reinigen.
Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x