Handreiniger

Handreiniger beschermt de handen

​Handreiniger is geschikt om na een klus waarbij de handen zwaar vervuild zijn door verf, lak, lijm of bitumen weer veilig schoon te krijgen. De bestanddelen van een goede handreiniger dienen dan ook huidvriendelijk te zijn. Handreiniger om zware vervuiling te verwijderen bevat schuurmiddelen. De nadelen van schuurmiddelen dienen te worden beperkt door bijvoorbeeld Aloe Vera en  of Jojoba extracten die de huid voeden en beschermen.

Handreiniger is er van verschillende merken

​De Bison handreiniger, of hand cleaner, reinigt de handen snel en gemakkelijk en poriendiep. De Avis handreiniger is eveneens een pasteuze handreiniger die bij uitstek geschikt is voor het verwijderen van verf. De samenstelling bevat een aangenaam fris parfum. Een klein beetje pasta op de droge handen aanbrengen en goed inwrijven zodat het goed is vermengd met het vuil en vervolgens afspoelen met water en goed afdrogen.
Het is overigens raadzaam om tjidens het werken met verf en of andere oplosmiddelhoudend producten de handen te beschermen door het dragen van bijvoorbeeld latexhandschoenen. Dit voorkomt het veelvuldig reinigen van de handen.
​Vanzelf zijn er specifieke anti-bacterieele handreinigers om het overdragen van besmettingen via de handen te voorkomen.
Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x