Houtvuller

Omschrijving van de Houtvuller!

Hout is een prachtig natuurproduct waar we zuinig op zijn. In hout zitten veel verschillende kwaliteiten. Hard en zacht hout. Ook is dit in plaatmaterialen terug zien. Denk hierbij aan multiplex van hardhout, MDF platen etc. Ook in laminaat bijvoorbeeld kan behoorlijk kwaliteitsverschil in zitten. De toplaag en de onderlaag bepalen samen de hardheid ervan. Maar hoe hard of zacht een houtsoort of laminaat ook is, het komt simpelweg gewoon voor dat er wel eens een put, kras of een scheur in komt. En dan? 
​Neem dan een houtvuller. Een houtvuller is eigenlijk een verzamelnaam voor vele verschillende producten zoals hierboven beschreven. Houtvuller producten zijn bijv:

  • allesvuller
  • porienvuller
  • houtvuller 2 componenten
  • laminaatvuller
  • mdf vuller
  • kneedbaarhout
  • reparatiepasta lichtgewicht

U ziet dit zijn behoorlijk wat producten waar u verschillende materialen mee kunt aanpakken. 

​Aanbrengen van de Houtvuller!

​Het aanbrengen van een houtvuller kan veelal met een plamuurmes gebeuren. Zorg er wel voor dat uw 2 plamuurmessen heeft. Dan is het makkelijker aanbrengen dan met 1 mes. 
​Voor alle ondergronden geldt dat ze vet en vuilvrij moeten zijn. Is dit niet het geval dan zal de houtvuller in veel situaties niet hechten. Los dit op met een goede ontvetter die het vuil wegneemt. Als de houtvuller wordt aangebracht zorg er dan voor dat u dit niet te royaal doet. Anders moet er veel geschuurd worden en dat is meer werk voor u en ook niet voordelig voor het verbruik.

​Bestellen van de Houtvuller!

​Bestel de houtvuller eenvoudig mee in onze webshop. Wij helpen u graag met het juiste advies. Komt u er niet uit of heeft een vraag? Wacht niet af maar bel of mail ons gelijk en wij helpen u snel verder.

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x