Houtplamuur

Stel een Aflopende Directie in

14 Artikel(en)

Omschrijving van Houtplamuur voor uw klus!

Houtwerk is vaak mooi en strak afgewerkt. Dat willen we ook graag zo houden. Maar om het hout goed te kunnen bevestigen wordt er gezaagd, gespijkerd, geniet en ook veel geschroefd. Tegenwoordig kunnen ze veel blinde verbindingen maken. Dat wil zeggen dat er geen schroefgaten of dergelijke in het zicht komen. Maar toch ontkomen we er vaak niet aan om bijvoorbeeld een houtplamuur te gebruiken. Houtplamuur heeft vaak de eigenschap dat het direct in of op het hout kan worden aangebracht. Daardoor is er een onderscheid te opzichte van andere plamuren. Deze kunnen vaak niet op kaal hout worden aangebracht zoals de houtplamuur. Let wel op dat dit per product wel kan verschillen.

​Aanbrengen van Houtplamuur!

​Houtplamuur is eenvoudig aan te brengen vanuit een tube of een blik met een plamuurmes. Gebruik wel 2 plamuurmessen voor uw gemak. Als het een tube houtplamuur is, kneed deze dan even goed zodat de houtplamuur lekker soepel wordt voor verwerking. Is het een blik, neem dan een gedeelte uit het blik en maak het met een plamuurmes even lekker soepel. Duw de plamuur stevig in het gat of scheur zodat het goed vast komt te zitten. Zet niet teveel op anders moet er een beitel aan te pas komen om het er af te steken. 
​Behandel de plamuur plekken wel altijd even met een schuurpapier zodat het 1 geheel wordt met de ondergrond.

​Bestellen van Houtplamuur bij Decoprof!

Houtplamuur is eenvoudig bij ons te bestellen in de webwinkel. Wij streven ernaar om u snel te kunnen leveren en een goede service te bieden. Wij gaan voor een 10. Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten? Schroom niet en bel of mail ons en wij helpen u altijd verder.
​Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel.org en dat geeft aan dat u bij ons de houtplamuur veilig kunt kopen!

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x