Polyester plamuur (8)

Filters

Polyester Plamuur productenOmschrijving van de Polyester Plamuur!

​Polyester Plamuur is een wat grove plamuur die ideaal is voor het opvullen van grote gaten in hout, metaal en polyester. De naam polyester plamuur duidt duidelijk op polyester maar kan ook ingezet worden op andere ondergronden zoals hout en metaal. Waar het vaak niet voor toegepast kan worden is aluminium. Let daar goed per product op of dit kan of niet. 
​De polyester plamuur hecht uitstekend op de bovenstaande ondergronden en is ijzersterk. Sommige plamuren zijn versterkt met een glasvezel om nog meer krachten op te kunnen vangen. 

​Aanbrengen van de Polyester Plamuur!

​Bij het aanbrengen van de Polyester Plamuur moet goed worden opgelet of de ondergrond vet- en vuil vrij is. De ondergrond moet goed ontvet worden met een geschikt ontvetter voor op polyester. 
​Als de plamuur eenmaal aangebracht kan worden moet er goed op de temperatuur gelet worden. Dit beinvloedt de droging en dit kan leiden tot te snel drogen of te langzaam. Lees altijd per product goed waar er minimaal aan moet worden voldoen.
​Het aanbrengen van de plamuur is het makkelijkst met een flexibele plastic spatel. Hiermee is het makkelijker om een model erin te krijgen. Probeer niet teveel plamuur op te zetten anders moet er veel worden geschuurd en omdat de polyester plamuur echt hard wordt valt dit niet mee. 

​Bestellen van de Polyester Plamuur online!

​Bent u druk met uw klus bezig? Dat is geen probleem. Wij kunnen snel leveren en u kunt lekker thuis blijven. Wij sturen gratis of tegen lage verzendkosten uw polyester plamuur naar u op. Ga voor goed!
​Heeft u nog vragen of opmerkingen over dit product? Bel of mail ons en wij helpen u graag verder met uw vraag!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »