14 dagen nadenken

Zoveel tijd heeft u toch niet nodig?!

 
14 dagen nadenken

Als u een artikel online koopt bij een Decoprof webshop dan heeft u het recht om binnen 14 dagen na aankoop van de koop af te zien. Nadat u dit heeft laten weten heeft u nog 14 dagen om het artikel terug te sturen. Dit retourrecht is alleen geldig als het standaardartikelen betreft die niet gemaakt zijn volgens door u opgegeven specificaties. Dat kan het geval zijn als u aangegeven heeft om een product in een door u opgegeven kleur aan te maken. Een op kleur gemaakt product kan niet retour.

Om uw retourzending aan te melden gaat u naar de pagina Zo stuur ik mijn bestelling terug

Retouradres:

Decoprof B.V.
t.a.v. Webshop retouren
Antwoordnummer 407
4460VB GOES

Als het dus een standaardartikel is dan dient de verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, ongeopend en in goede staat te zijn. U krijgt het volledige aankoopbedrag met eventuele verzendkosten die u in rekening zijn gebracht retour. De kosten van retourzenden zijn voor rekening van Decoprof voorzover de kosten niet hoger zijn dan van de methode waarvan Decoprof gebruik heeft gemaakt om de artikelen bij u af te leveren. Kiest u voor een duurdere retourmethode dan is Decoprof niet gehouden deze meerkosten te vergoeden.

Zodra uw zending retour ontvangen is krijgt u het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen van ons terug. Zie voor meer informatie Herroepingsrecht

 

Heeft u een vraag over uw bestelling?

Laat het ons weten via help@decoprof.nl.

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Gratis Retourneren
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x