Leveringen

Leverdata en uitzonderingen.

 
Levertijden Decoprof.nl

Als u bij Decoprof op maandag t/m vrijdag voor 21.00uur besteld dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Onder normale omstandigeheden wordt uw bestelling de volgende dag geleverd. Ook op zaterdag worden bestellingen afgeleverd door PostNL als u ervoor heeft gekozen om uw bestelling thuis of op een ander adres te laten afleveren. PostNL hanteert twee bezorgpogingen, wat betekent dat wanneer u bij de eerste bezorgpoging niet aanwezig bent, het de volgende dag (uitgezonderd de zondag) opnieuw zal worden aangeboden. Als ook deze tweede bezorgpoging niet lukt, ontvangt u een kaartje van PostNL waarmee u de zending kunt afhalen bij een PostNL servicepunt.

Het kan gebeuren dat PostNL door drukte of andere redenen uw zending niet tijdig kan verwerken. Houdt in dat geval uw track&trace code goed in de gaten, en neem bij vragen contact op met PostNL over de bezorging van uw pakket.

Feestdagen

Op Zondagen, 2e feestdagen, Hemelvaartsdag en nationale feestdagen worden er geen bestellingen afgeleverd. Bestellingen die u op bovengenoemde dagen plaatst worden met vertraging van 1 werkdag uitgeleverd.

Voor alle leveringen geldt onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden zoals weer- en verkeersomstandigheden en onverhoopte voorraad tekorten.

 

Heeft u een vraag over uw bestelling?

Laat het ons weten via help@decoprof.nl.

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x