Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Wij bieden in onze webshop de volgende betaalmethoden aan:

 
 • iDeal Betalingen
  iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank.
 • Creditcard
  De creditcard is een zeer veilig betaalmiddel in binnen- en buitenland. Zo is uw creditcard verzekerd tegen fraude. Een creditcard of kredietkaart is een pas waarmee aankopen kunnen worden gedaan waarbij de gebruiker achteraf moet betalen, in tegenstelling tot andere betaalkaarten zoals de debetkaart, waarbij het bedrag direct van de rekening wordt afgeschreven. Zodra een creditcard wordt gebruikt wordt feitelijk direct een persoonlijke lening aangevraagd. Achteraf wordt dan de lening terugbetaald. (bron: Wikipedia)
 • Bancontact (voorheen Mistercash)
  is de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen.
 • Paypal
  PayPal is een online betaalsysteem. Het systeem fungeert als intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Er kan ook geld worden overgeschreven naar een eigen bankrekening.
 • Sofort
  SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen.
 • Afterpay - betalen op rekening
  Met AfterPay kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met AfterPay betaal je alleen voor wat je houdt. Daarom: betalen doe je áchteraf! Let wel op, de retourvoorwaarden van de webwinkel zijn altijd leidend.

 

Heeft u een vraag over uw bestelling?

Laat het ons weten via help@decoprof.nl.

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo