Keim

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De geschiedenis van KEIM verf!

Keim verf is van oorsprong al meer dan een eeuw oud. De gelegde basis van deze superieure mineraalverf dateert uit 1878. De geschiedenis van Keim is rijk en heeft verschillende vooraanstaande rijke lieden toen al geinspireerd. Mede door deze heren is Keim geworden tot wat het nog steeds is. Een niet geevenaarde verf van top kwaliteit. In het begin verweerde de Keim verf te snel en daardoor werd door Koning Lodewijk 1 de opdracht gegeven om een verf te ontwikkelen met een grote duurzaamheid en met het uiterlijk van kalk. Degene die hier voor heeft gezorgd is Adolf Willem Keim. De verf doet nog steeds zijn naam eer aan en dat is het zeker waard. 
​Het mooie van de Keim verf is ook dat deze al sinds 1878 voldoet aan de normen en eisen van deze tijd. 
​Welke verf kan dat zeggen!!

Wat is KEIM verf nu eigenlijk?

Het mooie van van deze Keim verf is dat de grondstoffen uit de natuur komen. Deze natuurlijke grondstoffen zijn de basis van de super kwaliteit van Keim. Een vloeibaar bindmiddel dat de opbouw en de hardheid heeft van bergkristal.
​De sterke van de Keim verf is dat deze zich min of meer versteent met de ondergrond. Door de verkeiming ontstaat er een vaste, minerale en ook nog eens een onoplosbare verbinding met de ondergrond. De ondergrond wordt ook wel de verfdrager genoemd. De ondergrond is wel zeer van belang omdat de Keim verf wel een minerale ondergrond nodig heeft om te verkeimen
​De Keim verf heeft een hoge waterdampdoorlatendheid en blijft deze ook houden. De vochtigheid kan ongehinderd door de verflaag heen. De ondergrond blijft daarom altijd gezond. 
​Ook schimmels en bacterien krijgen geen kans om zich te ontwikkelen. Daar zorgt de Keim verf ook voor. En wat de brandbaarheid betreft deze Keim verf is dat helemaal niet. Dus ook nog eens heel veilig. 

​Online kopen van Keim verf!

​Het online bestellen van Keim verf is natuurlijk van deze tijd. Daar spelen wij zeker op in. De levertijd is enkele dagen omdat de verf op de fabriek zelf gemengd moet worden. 
​Heeft u vragen over deze unieke en uiterst duurzame Keim verf? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u altijd verder!

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x