Justpaint

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Justpaint krijtverf

Justpaint krijtverf is sinds tientallen jaren op de markt en speciaal ontwikkeld om wanden, meubels etc. in hout, steen en te voorzien van een matte verflaag. Het voordeel van Justpaint ten opzichte van andere merken is het feit dat Justpaint krijtverf in elke gewenste kleur mengbaar is. Daardoor is de aansluiting met overige interieurkleuren in huis een stuk makkelijker. Justpaint is mengbaar met gewoon leidingwater waardoor de Justpaint krijtverf een transparant uiterlijk krijgt. Door toepassing van glaceerverf kunnen decoratieve effecten op muren worden gerealiseerd.

​Justpaint is afwasbaar

​Justpaint is een prachtig mat product met een fluwelen uiterlijk en bovendien afwasbaar. Naast de krijtverf biedt Justpaint vernis producten om de aangebrachte verflaag te beschermen tegen de inwerking van huidvet. Huidvet werkt als een oplosmiddel waardoor er bij frequent contact met handen er kale plekken ontstaan.
De verwerking van Justpaint is heel gemakkelijk. Met een eenvoudige blokkwast of texkwast laat Justpaint zich uitstekend aannbrengen en voor iedereen te doen. Er is geen specifieke vakkennis nodig om Justpaint te verwerken, iedereen kan het.

​Justpaint breed toepasbaar

​Niet alleen muren van steen, glasvezelbehang of stucwerk zijn geschikt als ondergrond. Ook hout is uitermate geschikt waarbij de toepassing op houten vloeren een prachtig effect heeft. Daarnaast zijn meubelstukken steeds vaker het voorwerp van decoratieve verftechnieken.


 
Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x