Jotun Demidekk

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Jotun Demidekk buitenbeits    

Jotun Demidekk buitenbeits is de ideale houtafwerking voor buiten met een extreem hoge duurzaamheid. Sinds de oorspronkelijke koolteer niet meer mag worden toegepast zijn er veel alternatieven op de markt verschenen om houten objecten duurzaam te beschermen. Veel van deze zogenaamde teervervangers hebben echter een korte duurzaamheid waardoor er na enkele jaren opnieuw behandelt moet worden. Tijdrovend en kostbaar.

Jotun Demidekk buitenbeits was er echter al lang

Jotun Demidekk buitenbeits en dan vooral de Ultimate halfglanzende variant is al 40 jaar een onbetwist topproduct. Jotun is een Noorse producent van houtbeschermingsproducten die in het gure Scandinavishe klimaat hun sporen hebben verdient. De hoge buitenduurzaamheid en de buitengewoon eenvoudige en snelle verwerking maken deze houtbeschermingsproducten uiterst populair. De bijzonder goede UV bescherming geven dit product mede zijn hoge duurzaamheid.

Jotun Demidekk buitenbeits natuurlijk

Jotun Demidekk buitenbeits geeft aan alle houtwerk buiten een prachtige natuurlijke uitstraling. Dat komt vooral omdat deze beits op waterbasis is en de houtnerf prachtig zichtbaar blijft. Een lust voor het oog! Komt nog eens bij dat Demidekk 

Jotun Demidekk buitenbeits verwerkt gemakkelijk

De verwerking van Demidekk is buitengewoon makkelijk en snel. De beits is bijzonder zacht en soepel zodat zonder kracht er snel gewerkt wordt. Het maakt niet uit of de voorkeur gegeven wordt aan verwerking met een vachtroller, een kwast of blokwitter. Voor de behandeling van over elkaar heen vallende schaaldelen zoals bij zwarte schuren is een platte radiatorkwast met zachte haren een ideale kwast om onder de randen te komen.

Toepassing Jotun Demidekk buitenbeits

Jotun Demidekk buitenbeits en dan vooral in de kleur RAL 9005 geeft aan zwarte schuren die prachtige authentieke uitstraling die zo gewenst is maar dan met de duurzaamheid die vroeger te wensen over liet. De Jotun Demidekk overigens in elke kleur te maken die u wenst.
Veel toepast op paardenstallen, tuinhuisjes, gevel-rabatdelen, deuren, kozijnen, boeiborden, strandtenten enzovoorts.
​Bij bestaand schilderwerk dienen alle ondeugdelijke verflagen en verweerd hout te worden verwijderd. Het intacte schilderwerk reinigen met een oplossing van een minder milieubelastende reiniger zoals bijvoorbeeld St. Marc.

 
Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x