Hermadix

Stel een Aflopende Directie in

1-18 van 31

Historie van Hermadix.

​Hermadix is een product wat na de 2e wereldoorlog is gestart. Men was toen al milieubewust bezig. Na de bevrijding werd een kitfabriek overgenomen. De naam van Hermadix is gekomen van de term "hermetisch dicht". Op een mooie ambachtelijke manier werd een kaskit geproduceerd waaraan ook toen al minder milieubelastende recepten voor werden ontwikkeld. Deze innovatie werd voortgezet met Hermadix verf zonder dat de verf en kitten minder werden van kwaliteit. 

Waar staat Hermadix voor?

​Hermadix staat voor duurzaamheid. Maar dat niet alleen. Het mooie van deze verfproducent is dat deze een maatschappelijke verantwoording neemt op het gebied van milieu. Bij Hermadix zoals ze op hun eigen site vermelden, staat het welzijn van mens en milieu voorop. De producten worden op een verantwoorde manier geproduceerd en bevatten ook geen schadelijke oplosmiddelen. Alle verven, beitsen en lakken van Hermadix zijn op waterbasis. De duurzaamheid van Hermadix is ronduit goed te noemen. Voor de professionele schilder en de doe-het-zelver zijn alle producten geschikt. De verwerking van de Hermadix producten is uitstekend en kan door iedereen gedaan worden.

​Online kopen van Hermadix verf!


​Hermadix is natuurlijk ook online te verkrijgen. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen ook met een goed product kunnen werken. Het voordeel bij ons shoppen is dat het veilig kan. Wij zijn hiervoor gecertificeerd. Wij verpakken de verf met zorg in zodat u een product thuis krijgt wat u mag verwachten. Elke order wordt met zorg behandelt.
​Heeft u nog vragen over producten van Hermadix laat het ons weten via mail of telefoon. Wij staan voor u klaar.

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x