Emente verf

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Wat is Emente verf?

​Emente verf is een verfmerk met een rijk verleden. Al meer dan honderd jaar bestaat dit bedrijf en hun passie is verf. En niet zo maar een verf. Alle verf wordt zo veel mogelijk afgestemd op een puur natuurproduct. De Emente verf is waterverdunbaar en bevat geen solvent. Geen solvent wil zeggen dat er geen oplosmiddelen inzitten. En dan ook helemaal niets. Dat is uniek voor een verflijn. Draagt u ook graag uw steentje bij aan een gezonder milieu maar u wilt toch uw huis mooier maken. Dan bent u met de Emente verf op de juiste weg.

Waarom Emente verf gebruiken bij u in huis?

​Emente verf is echt een product wat als u het heeft gezien helemaal overstag bent. De schitterende natuurlijke uitstraling en een rijk pallet aan kleuren haalt iemand eenvoudig over de streep. Wat ook mooi van Emente verf is dat het verschillende verven heeft waar u mee uit de voeten kan. Of het nu gaat om uw wand of kozijn, er is voor iedere ondergrond een geschikte verf. Krijtverf, kalkverf, lakken, vernis en zelfs metallic lakken zitten in het assortiment. Hoe mooi wilt u het hebben. 
​Omdat Emente verf ook begrijpt dat een keuze maken uit de kleuren moeilijk is, hebben ze zelfs van de olie/krijtverf van elke kleur een proefpotje. Voor een gering bedrag kunt een sample potje kopen en zo testen of het de kleur is die u gedachten heeft of had.

​Emente verf online kopen! Het kan gewoon.

Ook Emente verf gaat met de tijd mee. Online uw verf kopen kan gewoon en wij zorgen er nog voor dat u het snel binnen heeft ook. Bent u op zoek naar een mooie kleur laat het ons weten. Emente verf heeft haar eigen kleuren en kunnen geen andere kleuren maken in hun verf. 
Heeft u nog vragen of opmerkingen over de Emente verf laat het ons weten en wij helpen u verder!

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x