Ekotex Glasweefsel

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Ekotex Glasweefsel, excellente kwaliteit!

De Ekotex Glasweefsel producten zijn van hoge kwaliteit, omdat het veel gebruikt door de vakman, daarnaast is het uitstekend verwerkbaar. Alle producten van Ekotex die worden aangeboden in onze webshop zijn uit voorraad leverbaar, om een snelle en adequate levering garanderen. Om u een beetje wegwijs te maken in de collectie hebben we alle voordelen voor u op een rij gezet.

De verschillende series van Ekotex Glasweefsel:

De collectie is samengesteld aan de hand van de acht meest verkochte structuren. Dat is onder andere de meest verkochte ruitstructuur in twee groottes, een renovatie glasvlies. Dat is een glasvlies zonder structuur, en nog een aantal structuren. Vervolgens zijn deze structuren verkrijgbaar in de verschillende productlijnen:

 • Excellent
 • Sprint
 • Hygiene
 • Schone Lucht
 • Ecologisch
 • Isolatie
 • Magneet
 • Foto
 • Basis
 • Exclusief.

In onze webshop bieden wij de veel verkochte Serie Excellent Ekotex Glasweefsel. De keuze blijft overzichtelijk, omdat er gebruik wordt gemaakt van simpele product lijnen. Zo is er voor elke toepassing een goed product. Het aanbrengen van Ekotex Glasweefsel. Dit werkt op dezelfde manier als bij alle andere soorten glasweefsel. Dezelfde manier omdat de werkwijze bestaat uit een deel voorbereiding, het aanbrengen, en tenslotte volgt de afwerking! De voorbereiding, een heel belangrijk onderdeel. Afhankelijk van de ondergrond is een bepaalde voorbereiding nodig. Laten we de drie meest voorkomende ondergronden voor u er bij pakken:

Nieuw gestucte muren.

Deze ondergronden hebben de eigenschappen dat ze zuigend zijn. Anders gezegd licht poreus en de lijm wordt direct in de ondergrond opgezogen. Dit maakt het plakken van Ekotex Glasweefsel een stuk moeilijker. Om dit tegen te gaan gebruikt u een geschikt voorstrijkmiddel.

Reeds geschilderde ondergronden.

Ondergronden die reeds geschilderd zijn, zijn eigenlijk direct gebruiksklaar. Het enige wat u hoeft te doen is alle oneffenheden wegschuren of steken. Bijvoorbeeld bultjes die in de ondergrond zitten. Het makkelijkst kunt u met de vlakke hand over de ondergrond strijken, en voelen waar de oneffenheden zitten: verwijder deze.

Behang als ondergrond.

Wanneer er behang op de wanden zit kunt u er in principe gewoon glasweefsel over heen zetten. Let wel goed op dat deze ondergrond draagkrachtig is. Dat wil zeggen of de behang laag sterk genoeg is om een nieuwe laag aan te brengen.

Wanneer u twijfelt, kunt u het beste het behang eerst verwijderen. Vervolgens de ondergrond reinigen en klaar maken voor het aanbrengen van uw Ekotex Glasweefsel.

Tip!

Heeft uw woning geruime tijd leeg gestaan, is er in de woning gerookt, of voelt de ondergrond vettig en of vuil aan? Reinig de ondergrond goed met Universol. De perfecte vervanger van Ammoniak. Schoonmaken gaat heel eenvoudig in twee stappen.

 • Begin met twee emmers lauwwarm water, omdat het simpelweg lekkerder is voor uw handen!
 • Vervolgens maakt u in 1 emmer een sopje met Universol. Gebruik een stugge spons of borstel en maak de ondergrond goed nat (niet te nat!) met Universol.
 • Daarna laat u deze een aantal minuten intrekken. Daarvoor moet het product even zijn werk kunnen doen.
 • Als laatste reinigt u de ondergrond met schoon water uit de andere emmer met een doek. De muur is klaar voor gebruik om Ekotex Glasweefsel aan te brengen.
Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x