Connect Seal-it kitten

Waarom Seal it nemen voor afdichting of lijmen?

​Seal it is een product van Connect Products. Deze firma ontwikkelt, adviseert en distributeerd de kitten, lijmen en purschuim
​Seal it richt zich helemaal op het afdichten van bouw- en beglazingsystemen en het verlijmen en monteren van allerlei bouw gerelateerde werkzaamheden. Het verlijmen van verschillende producten op en aan elkaar, Seal it heeft de oplossing. Ga voor een goede afdichting en top lijmen van Seal it. 
​Seal it heeft altijd een product wat bij de klus past. En anders als er veel vraag naar is wordt deze zeker ontwikkelt of in ieder geval over nagedacht. 
​Kwaliteit van Seal it is overal in terug te zien. In de producten maar ook in de organisatie.

​Welke soorten heeft Seal it allemaal?

Seal it is te onderscheiden in een aantal categorien. Zo is er de kit voor de schilder waar ook weer verschillende toepassingen mogelijk zijn voor kit. Zo is er acrylaatkit voor binnen en buiten, maar ook voor de spackwerk is er een acrylaatkit.
​Daarnaast is er veel verschillende siliconenkit die ook weer voor allerlei ondergronden toe te passen zijn. Denk hierbij aan natuursteen of een reparatiekit voor glas.
​De lijmkit ook niet te vergeten. Op dit moment wel 11 verschillende lijmkitten. Voor iedere klus een oplossing. 
​Voor grotere gaten en kieren is er de purschuim die zorgt voor een goede afdichting. Daarnaast zijn er tal van hulpmiddelen die handig zijn om de producten van Seal it te verwerken.

​Online kopen van Seal it producten.


​Wij als Decoprof richten ons volledig op de online verkoop van producten. Daaronder vallen ook zeker de producten van Seal it. Deze producten zijn zeer professioneel en daarom willen wij deze ook verkopen. Goede producten horen bij een goed bedrijf en dat zijn we en dat willen ook blijven. 
​Heeft u vragen over Seal it producten? Laat het ons weten en wij helpen u verder.

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x