Caparol

Caparol

Steeds meer schilders, architecten en interieur inrichters kiezen voor Caparol verf. En dat is beslist niet zonder reden. Dit oerdegelijke Duitse kwaliteitsmerk bestaat al sinds 1895. De slogan waarmee Caparol verf bekend werdt onder het grote publiek was ”Fassadenfarben sollen Dickhäuter sein" - "Muurverven moeten dikhuiden zijn'. Vandaar de olifant! Wilt u gewoon goede kwaliteit, kies voor Caparol verf.

Stel een Aflopende Directie in

1-18 van 44

Caparol verf online kopen, hoe makkelijk wilt u het hebben!

Caparol verf hebben we uitgebreid tot een volledig assortiment. Ons online aanbod op verf gebied groeit met de dag. Wij richten ons volledig op de online markt en gaan als een speer om alle klanten te kunnen bedienen. Ons top team staat dagelijks voor u klaar om alle advies te geven en u te helpen met uw verfklus door middel van tips en video's. Elke week gaat er een nieuwe video de lucht in, ook onder andere van Caparol.
​Caparol heeft zich de afgelopen jaren echt bewezen door zijn kwaliteit. Veel schilders werken met deze verf omdat het een sterk merk is. Het meest verkochte product van caparol is de Uniprimer. Deze is op waterbasis maar heeft een superieure hechting en is met alle verf overschilderbaar.

​Caparol verf bestellen op kleur!

​Caparol verf kunt u bij ons eenvoudig op kleur krijgen. Als de verf te maken is in lichte en donkere kleuren dan kunnen we bijna alle kleuren voor u maken. Geen kleur is te gek voor ons. Als u de kleur toch onverhoopt niet kunt vinden voor uw Caparol verf laat het ons dan weten. Vaak kunnen we deze direct toevoegen aan onze online kleurenwaaier.

Caparol verf is profmerk!

​De Caparol producten worden veelal op de professionele markt gebruikt. Maar een echte klusser gaat natuurlijk ook voor een topproduct. Daarom maken wij Caparol toegankelijk voor iedereen. Koop bij ons online uw caparol verf en u krijgt daar geen spijt van.
​Heeft u vragen over deze producten neem dan altijd even contact met ons op!

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x