Verf voor landbouw en Mechanisatie

Verf voor landbouw en Mechanisatie

Verf voor landbouw en mechanisatie.

In ons assortiment bieden wij een unieke lijn met verf voor tractors, coatings voor de industrie en mechanisatie. Deze verf voor landbouw en verf voor mechanisatie voldoen aan de hoogste eisen en onderscheiden zich in de eenvoudige manier van aanbrengen.

Deze verf dient oor bescherming en verfraaiing van landbouw mechanisatie werktuigen zoals landbouwmachines, grondverzetmachines, vorkheftrucks, tractoren en ander rollend materieel voor de landbouwmechanisatie- en bouwsector, en gereedschappen.

Een ander groot voordeel van deze productlijn is dat onze mengmachines zijn voorzien van alle kleuren van de meest voorkomende merken zoals:

  • Fendt
  • John Deere
  • New Holland
  • Jungheinrich
  • Atlas graafmachines
  • Demag
  • Deutz
  • en nog veel meer!

U kunt deze kleur eenvoudig vinden bij ieder product. U selecteert altijd eerst een inhoud en volgens klikt u op "Zoek uw kleur". Er verschijnt dan een menu waar u kunt kiezen uit de complete RAL kleuren collectie, en de speciaal samengestelde kleurenwaaier voor landbouw en mechanisatie.

U kunt door de kleuren heen bladeren, of direct zoeken op fabrikant, of op het kleurnummer. De meeste kleuren binnen met LM of BMS. U kunt de kleur vinden door direct het nummer in te geven, of deze letters eerst in te voeren.

Soms kan het zijn dat de kleur van uw landbouwwerktuig of andere machines niet voor komt in de waaier, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Speciale verf voor landbouwvoertuigen en landbouwwerktuigen.

In ons product aanbod bieden wij 3 soorten lakverf en twee soorten primer. De primers zijn niet op kleur, maar in standaard wit of grijs.

De lakverf is er in hoogglans en zijdeglans. Daarnaast bieden we ook een unieke 3-in-1 verf die praktisch op alle ondergronden toe te passen is. Wel is het altijd belangrijk dat u de ondergrond goed vetvrij en stofvrij maakt. En daar waar mogelijk is opschuurt voor een goede hechting.

De verf is ook geschikt voor grondverzetmachines, heftrucks enzovoorts.

Deze unieke productlijn is naast de agrarische doeleinden ook uitermate geschikt voor onderhoud aan vorkheftrucks en ander rollend materieel. Ook van de bekende merken zoals Jungheinrich en Still zijn de kleuren opgenomen in de kleurenwaaier bij ieder product.

Wilt u meer weten, aarzel niet en neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij hebben u graag verder!

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x