Biccs industrielak

verf voor landbouw en mechanisatie

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

Biccs industrielak

Biccs Coatings is een Nederlandse fabrikant en gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van Industrielak, producten voor metaalconservering en kleurmengsystemen. De specialisatie van de Biccs producten zijn toch wel de Coatings, dus de industrielakken. Deze Biccs industrielak is uitstekend geschikt voor het beschermen van (Non ferro) metalen, MDF, diverse kunststoffen en vele andere ondergronden. Verschillende afwerkingen vereisen een harde laag als eindlaag. Dan wordt vaak de 2 componten verf aangebracht. Daarom is het goed om te weten wat u waar voor gebruikt. Zo zijn er producten die ook zonder primer aangebracht kunnen worden en andere weer niet.
​We kunnen de Biccs industrielak indelen in 2 industielakken​

  • ​​oplosmiddelhoudende industriele Biccs producten
  • watergedragen industriele Biccs producten

​Waar wordt de Biccs Industrielak veel voor gebruikt?

​De Biccs Industrilak wordt op veel toegepast in fabrieken, hallen maar ook veel in de landbouw. Vaak worden de machines of tractoren weer netjes opgeknapt en dan is men met Biccs producten op het juiste adres. Voor de Agrideck is van Biccs is geen enkele kleur van een machine of tractor te veel. Deze kleuren heeft men in een samengesteld pakket verzameld en kunnen allemaal gemaakt worden. 

Geen enkele ondergrond in de industrie is te gek voor Biccs industrielak. De Biccs producten worden binnen enkele werkdagen netjes bij u afgelverd waar u maar wilt. Ook geven wij u graag advies met betrekking tot het aanbrengen van deze producten. Als u twijfelt neem dan altijd contact met ons op via mail of telefoon. 

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x