Terug

Avis Timbercote Dekkend Antiekgroen

€ 37,41

Zet op verlanglijst

  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, vandaag verzonden Tooltip PostNL bezorgt ook op zaterdag!
  • Gratis verzending al vanaf €50,-
  • Meer dan 5000 producten direct leverbaar!
  • Achteraf Betalen

Productomschrijving

Avis Timbercote Dekkend Antiekgroen

Een product voor het afwerken van zowel voorbehandeld nieuwbouwwerk als onderhoudswerk.De hoge vulling en halfglans geeft een mooi egaal eindresultaat.Avis Timbercote Dekkend is een hoogwaardige grond- en eindlaag in een vochtregulerend systeem met een bi

Lees de volledige productomschrijving

Beschrijving van de Avis Timbercote Dekkend

Avis Timbercote Dekkend is een product voor het afwerken van zowel voorbehandeld nieuwbouwwerk als onderhoudswerk. De hoge vulling en halfglans geeft een mooi egaal eindresultaat. De Timbercote Dekkend is een hoogwaardige grond- en eindlaag in een vochtregulerend systeem met een bijzonder goede dekking en kantendekking. Bijzonder geschikt voor het duurzaam afwerken van geveltimmerwerk, ramen en kozijnen.

Avis Timbercote dekkend toepassing

Avis Timbercote Dekkend is een éénpotsysteem en is dus inzetbaar als grond- en eindlaag. Bijzonder geschikt voor het duurzaam afwerken van geveltimmerwerk, ramen en kozijnen. Door de hoge vulling van dit product is het ook mogelijk om in één grondlaag en één afwerklaag een laagdikte van 100 mμ te realiseren.

Werkwijze

Voor een optimaal resultaat met Avis Timbercote dekkend is het belangrijk dat de ondergrond schoon, droog, vetvrij en draagkrachtig is. Het is niet aan te bevelen om Avis Timbercote dekkend te verwerken beneden 5°C en boven een RV van 85%.

Hout: nieuw werk

Nieuw hout voorbewerken met Avis Timbercote Dekkend. Scherpe kanten dienen te worden afgerond tot een straal van minimaal 3mm (voorkeur 6mm) Voor een optimaal resultaat mag het vochtgehalte van het hout maximaal 18% zijn. Na het aanbrengen van de grondlagen opnieuw schuren (grofte P220– P280)..

Hout: bestaand werk bewerken met Avis Timbercote dekkend

Bestaand werk goed reinigen en ontvetten met een verfreiniger. De bestaande verflagen goed mat schuren met een fijn schuurpapier, bij voorkeur machinaal met grofte P220 – P280 (bij handmatig schuren minimaal grofte P150 gebruiken) Loszittende, gebarsten of gebladderde verflagen verwijderen. Overgangen tussen de bestaande
verflagen en de kale ondergrond zoveel mogelijk tot nul wegschuren. Kale plekken behandelen als nieuw werk voordat u de Avis Timbercote dekkend gaat gebruiken.

Avis Timbercote Dekkend voor Metaal:

Roest en walshuid dienen verwijderd te worden d.m.v. stralen (reinigingsgraad SA 2,5) Daar waar geen stralen mogelijk is, handontroesten dmv. roterende schuurborstels, schuurschijven, roestborstels tot reinigingsgraad St. 3. Vervolgens goed ontvetten. Nieuw staal of kale delen voorbehandelen met Avis Multiprimer.

 

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Decoprof.nl 9.1 / 10 - 2153 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »