Avis Timbercote Dekkend

Avis Timbercote Dekkend

€ 44,83

€ 33,18

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!

€ 33,18
  • Gratis verzending

    vanaf €50,-
  • Voor 21:00 besteld

    , Morgen in huis
  • Achteraf betalen
  • Lid van Thuiswinkel.org 
  • Thuisbezorgd of afhaallocatie 
 

Avis Timbercote Dekkend

Avis Timbercote dekkend is een uniek houtbeschermingsmiddel voor buiten, op basis van alkydharsen. Avis Timbercote dekkend is een halfglanzende dekkende beits. Het is vochtregulerend. Grond- en aflak ineen voor gebruik op o.a. kozijnen en deuren. Het kan ook gebruikt worden op oude verflagen die intact zijn. Geschikt voor vele houtsoorten. Levensduur tot gemiddeld 4 jaar. Het wordt geleverd in 12 levendige kleuren en helder wit.

Plus- en minpunten van de Avis Timbercote Dekkend

Vochtregulerend Hoge vulkracht Grond- en eindlaag in 1 Makkelijk verwerkbaar Niet voor binnen

Extra Downloads

Stel uw vraag!

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Goed om te weten...!

Aanvullende Informatie
Merk Avis
Basis Terpentinebasis
Type verf Dekkende Beits
Toepassing Buiten
Ondergrond Hout
Glansgraad Halfglans
Verbruik 16m2/ltr
Overschilderbaar na 12uur
Speciale kenmerken Vochtregulerend, Weervast, Goede vulkracht, Hoge dekkracht
Inhoud Inkoop 1 LTR
EAN code 8716242830999
Omschrijving

Beschrijving van de Avis Timbercote Dekkend

Avis Timbercote Dekkend is een product voor het afwerken van zowel voorbehandeld nieuwbouwwerk als onderhoudswerk. De hoge vulling en halfglans geeft een mooi egaal eindresultaat. De Timbercote Dekkend is een hoogwaardige grond- en eindlaag in een vochtregulerend systeem met een bijzonder goede dekking en kantendekking. Bijzonder geschikt voor het duurzaam afwerken van geveltimmerwerk, ramen en kozijnen.

Avis Timbercote dekkend toepassing

Avis Timbercote Dekkend is een éénpotsysteem en is dus inzetbaar als grond- en eindlaag. Bijzonder geschikt voor het duurzaam afwerken van geveltimmerwerk, ramen en kozijnen. Door de hoge vulling van dit product is het ook mogelijk om in één grondlaag en één afwerklaag een laagdikte van 100 mμ te realiseren.

Werkwijze

Voor een optimaal resultaat met Avis Timbercote dekkend is het belangrijk dat de ondergrond schoon, droog, vetvrij en draagkrachtig is. Het is niet aan te bevelen om Avis Timbercote dekkend te verwerken beneden 5°C en boven een RV van 85%.

Hout: nieuw werk

Nieuw hout voorbewerken met Avis Timbercote Dekkend. Scherpe kanten dienen te worden afgerond tot een straal van minimaal 3mm (voorkeur 6mm) Voor een optimaal resultaat mag het vochtgehalte van het hout maximaal 18% zijn. Na het aanbrengen van de grondlagen opnieuw schuren (grofte P220– P280)..

Hout: bestaand werk bewerken met Avis Timbercote dekkend

Bestaand werk goed reinigen en ontvetten met een verfreiniger. De bestaande verflagen goed mat schuren met een fijn schuurpapier, bij voorkeur machinaal met grofte P220 – P280 (bij handmatig schuren minimaal grofte P150 gebruiken) Loszittende, gebarsten of gebladderde verflagen verwijderen. Overgangen tussen de bestaande
verflagen en de kale ondergrond zoveel mogelijk tot nul wegschuren. Kale plekken behandelen als nieuw werk voordat u de Avis Timbercote dekkend gaat gebruiken.

Avis Timbercote Dekkend voor Metaal:

Roest en walshuid dienen verwijderd te worden d.m.v. stralen (reinigingsgraad SA 2,5) Daar waar geen stralen mogelijk is, handontroesten dmv. roterende schuurborstels, schuurschijven, roestborstels tot reinigingsgraad St. 3. Vervolgens goed ontvetten. Nieuw staal of kale delen voorbehandelen met Avis Multiprimer.

 

Video
Er is nog geen video beschikbaar over dit product
Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Wat is uw ervaring met dit product?: Avis Timbercote Dekkend

Wat vindt u van dit product? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
 
 
Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x