Avis Biglo Radiant

Avis Biglo Radiant

  • Avis Biglo Radiant

€ 117,98

€ 87,35

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!

€ 87,35
  • Gratis verzending

    vanaf €50,-
  • Voor 21:00 besteld

    , Morgen in huis
  • Achteraf betalen
  • Lid van Thuiswinkel.org 
  • Thuisbezorgd of afhaallocatie 
 

Avis Biglo Radiant

Avis Biglo Radiant is een 1-component daglichtverf waarbij sterke reflectie wordt verkregen door de inval van ultraviolette stralen zoals die in daglicht voorkomen. Dit houdt in dat bij schemer de reflectie minder wordt en in het donker geen (door het ontbreken van daglicht) fluorescentie plaatsvindt. Verkrijgbaar in: 8 felle kleuren en wit.

Plus- en minpunten van de Avis Biglo Radiant

Goede opvallende kleuren Reflecterend bij (dag)licht 8 mooie kleuren beschikbaar Ook voor buiten geschikt Werkt niet in het donker

Extra Downloads

Stel uw vraag!

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Goed om te weten...!

Aanvullende Informatie
Merk Avis
Basis Terpentinebasis
Type verf Fluorescerende verf
Toepassing Buiten
Ondergrond Hout, Metaal, Kunststof
Verbruik 7m2/ltr
Overschilderbaar na 24uur
Inhoud Inkoop 1 LTR
EAN code 8716242830980
Omschrijving

Omschrijving Avis Biglo Radiant

Avis Biglo Radiant is een 1-component daglichtverf  waarbij sterke reflectie wordt verkregen door de inval van ultraviolette stralen zoals die in daglicht voorkomen. Dit houdt in dat bij schemer de reflectie minder wordt en in het donker geen (door het ontbreken van daglicht) fluorescentie plaatsvindt. Avis Biglo Radiant is verkrijgbaar in: 8 felle kleuren en wit. AVIS is synoniem aan een uitgebreide lijn specialistische coatings en ondersteunende producten met een sterk probleemoplossend karakter voor de professionele schilder in de bouw en onderhoudssector. 
AVIS heeft in de loop van haar bestaan een uitstekende reputatie verworven met haar producten en is nu hét merk voor specialistische coatings. AVIS heeft  geen massaproducten in haar leveringsprogramma  maar innovatieve producten, die aan alle kwaliteitseisen en  milieu- en arboregelgeving voldoen. 

Toepassing Avis Biglo Radiant

Avis Biglo Radiant wordt gebruikt voor alle zaken die overdag sterk moeten opvallen, zoals aanplak-biljetten, reclameborden, richtingaanwijzers, inrijpoorten, verkeersborden, schrikhekken, markeerpalen, pijpleidingen, in de scheepvaart, op brandweerauto's en andere uiteenlopende objecten die extra aandacht vragen

Behandeling Avis Biglo Radiant

Het oppervlak moet volkomen schoon, droog en vetvrij zijn. Verder dient het oppervlak vrij van roest te zijn. Oude intacte verflagen dienen eerst aangeschuurd te worden. In geval van twijfel, vooral indien over de aard van de verontreiniging onzekerheid bestaat, eerst een proefvlakje opzetten. Op nieuw werk  bij voorkeur 2 lagen i.p.v. 1 laag Biglo Radiant aanbrengen.  Biglo Radiant kan niet over de Biglo Radiant worden aangebracht, vanwege het risico op spanningsverschillen tussen beide laklagen. Wij adviseren Biglo Radiant op de Biglo Radiant aan te brengen en eventueel af te werken met Biglo Radiant.

Applicatie Avis Biglo Radiant

De beste resultaten worden verkregen door als eerste laag de speciale witte Biglo Voorlak te verwerken en deze in een gelijkmatige laag op te brengen. Na droging een, twee of drie lagen Biglo Radiant kleur aanbrengen, eveneens in een gelijkmatige laag. Dan aflakken met de speciale blanke afdeklak Sunscreen. Het verdient aanbeveling om ook hiervan minstens twee lagen aan te brengen. Het aantal aan te brengen lagen Biglo Radiant en Biglo Sunscreen is afhankelijk van de te stellen eisen.

Bij toepassing buiten verdient drie lagen Sunscreen de voorkeur indien prijs wordt gesteld op een langere levensduur en behoud van de reflectie. Voor binnen kan met minder lagen worden volstaan. De producten zijn afgestemd op verwerking met de kwast, onverdund. Niet behandelen als normale verven, nl. niet te lang uitstrijken.

Avis Biglo Radiant is vekrijgbaar in onze webwinkel!

 

Video
Er is nog geen video beschikbaar over dit product
Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Wat is uw ervaring met dit product?: Avis Biglo Radiant

Wat vindt u van dit product? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
 
 

Bekijk ook deze producten

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x