Avis Aluminiumlak

Beschrijving Een universele hoogglanzende aflak voor binnen en buiten op basis van vette alkydharsen. Avis Aluminiumlak heeft een grote weersbestendigheid, een hoge glans en is gemakkelijk met de kwast te verwerken. Toepassing Voor constructie werkzaamhed

  • Beschrijving Een universele hoogglanzende aflak voor binnen en buiten op basis van vette alkydharsen. Avis Aluminiumlak heeft een grote weersbestendigheid, een hoge glans en is gemakkelijk met de kwast te verwerken. Toepassing Voor constructie werkzaamhed

€ 53,78

€ 39,83

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!

€ 39,83
  • Gratis verzending

    vanaf €50,-
  • Voor 21:00 besteld

    , Morgen in huis
  • Achteraf betalen
  • Lid van Thuiswinkel.org 
  • Thuisbezorgd of afhaallocatie 
 

Avis Aluminiumlak

Een universele hoogglanzende aflak voor binnen en buiten op basis van vette alkydharsen. Avis Aluminiumlak heeft een grote weersbestendigheid, een hoge glans en is gemakkelijk met de kwast te verwerken.

Plus- en minpunten van de Avis Aluminiumlak

Weerbestendig Goed verwerkbaar Waterbestendig Uitstekende dekking In 2 kleuren

Extra Downloads

Stel uw vraag!

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Goed om te weten...!

Aanvullende Informatie
Merk Avis
Basis Terpentinebasis
Type verf Dekkende lakverf
Toepassing Binnen, Buiten
Ondergrond Hout, Metaal
Verbruik 12m2/ltr
Overschilderbaar na 24uur
Speciale kenmerken Kras- en slijtvast, Weervast, Goede hechting, Gemakkelijk verwerkbaar
Inhoud Inkoop 1 LTR
EAN code 8716242830972
Omschrijving

Beschrijving van de Avis Aluminiumlak

Avis Aluminiumlak is een een universele hoogglanzende aflak voor binnen en buiten op basis van vette alkydharsen. Avis Aluminiumlak heeft een grote weersbestendigheid, een hoge glans en is gemakkelijk met de kwast te verwerken..

Toepassing Avis Aluminiumlak

Avis Aluminiumlak is geschikt voor constructie werkzaamheden, bouw- en onderhoudssector. Heeft een goede waterbestendigheid. Als aflak op gegrond hout en staal dat reeds van een roestwerende laag of grondlaag voorzien is. Avis Aluminiumlak laat zich gemakkelijk verwerken.

Voorbehandeling Avis Aluminiumlak

Ondergrond voor Avis Aluminiumlak moet droog, schoon, stof en vetvrij zijn. Niet intacte verflagen verwijderen evenals loszittende roest en oxidatiezouten. Ondergrond geschikt maken voor schilderwerk met Avis Aluminiumlak en vervolgens voorzien van de vereiste primer bijv. Avis Multi-Primer.

Avis Aluminiumlak is een professioneel product

AVIS is synoniem aan een uitgebreide lijn specialistische coatings zoals Avis Aluminiumlak en ondersteunende producten met een sterk probleemoplossend karakter voor de professionele schilder in de bouw en onderhoudssector. 
AVIS heeft in de loop van haar bestaan een uitstekende reputatie verworven met haar producten en is nu hét merk voor specialistische coatings. AVIS heeft  geen massaproducten in haar leveringsprogramma  maar innovatieve producten zoals Avis Aluminiumlak, die aan alle kwaliteitseisen en  milieu- en arboregelgeving voldoen. AVIS  kent een lange en rijke historie. De oprichting van AVIS dateert uit het jaar 1701. Het merk is vernoemd naar de familie Avis uit de Zaanstreek.  In de Zaanstreek vonden veel verfmerken hun oorsprong maar de meeste zijn verdwenen.  In 1724 begon de familie Avis met het produceren van lijnolie uit lijnzaad in de stellingmolen “de Koperslager”.  De molen is in 1964 door brand verwoest en niet meer herbouwd. De Koperslager was toen al geen eigendom meer van Avis. De productie vond sinds einde 19e eeuw plaats in Westzaan in een “moderne fabriek”. Rond de eeuwwisseling betrok Avis ook enkele panden aan de Amsterdamse Brouwersgracht. Bestel Avis Aluminiumlak online bij ons in de webshop!

Video
Er is nog geen video beschikbaar over dit product
Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Wat is uw ervaring met dit product?: Avis Aluminiumlak

Wat vindt u van dit product? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
 
 

Bekijk ook deze producten

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x