Aquamaryn Lijnolieverf 201 Gebroken wit

Aquamaryn Lijnolieverf 201 Gebroken wit

  • Aquamaryn Lijnolieverf 201 Gebroken wit
€ 53,95

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!

€ 53,95
  • Gratis verzending

    vanaf €50,-
  • Voor 21:00 besteld

    , morgen in huis
  • Achteraf betalen
  • Lid van Thuiswinkel.org 
  • Thuisbezorgd of afhaallocatie 
 

Aquamaryn Lijnolieverf 201 Gebroken wit

Te gebruiken als aflak of als ‘één-pot-systeem’ (grond- en aflak in één pot) voor buiten. Prima standvermogen, goede vloei, houtvoedend en vochtregulerend. Uitstekende dekkracht en een mooi, glad oppervlak. Te gebruiken op hout, metaal en oude intacte verflagen.

Plus- en minpunten van de Aquamaryn Lijnolieverf 201 Gebroken wit

Prima standvermogen. Mooie strakke vloeiing. Goede buitenduurzaamheid. Glans wordt buiten langzaam minder.

Stel uw vraag!

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Goed om te weten...!

Gebruik een kwast, roller of spuit. Het gereedschap vóór aandrogen met LYNOTYN universele verfverdunner of met zuivere gomterpentijn reinigen. LINAL schilderwerk kan met water en een beetje natuurlijk reinigingsmiddel (CLIEN-R of gelijkwaardig) behandeld worden. Na ontvetten en mat schuren kan een nieuwe laag worden aangebracht. Buiten kan ook met TOPLIN aflak worden afgewerkt. Te gebruiken op hout, metaal en oude intacte verflagen. LINAL is duurzaam elastisch (kenmerkend voor lijnolie!), verwerkt prettig en ruikt aangenaam. Niet verwerken bij een temperatuur lager dan +10 °C en/of een relatieve luchtvochtigheid die hoger is dan 80%.Ook moet de ondergrond-temperatuur ten minste 3°C boven het dauwpunt liggen. Door inwerking van het zonlicht zal buiten de glans afnemen. Product bevat drogende olie. Doeken e.d. met drogende olie kunnen door broei ontbranden: uitgevouwen laten drogen of onder water bewaren.
Aanvullende Informatie
Merk Aquamaryn
Kleurgroep Gebroken wit
Basis Lijnolie
Type verf Schakelverf
Toepassing Buiten
Ondergrond Oude verflaag, Hout, Tropisch hout
Glansgraad Halfglans
Verbruik 11m2/ltr
Overschilderbaar na 48uur
Speciale kenmerken 1 pot systeem
Inhoud 1 LTR
EAN code 8716544033344
Omschrijving

Natuurlijke halfglans lijnolie verf. Houtvoedend en hoogelastisch voor jarenlange bescherming.

Eigenschappen
- Prima standvermogen
- Mooie strakke vloeiing
- Goede buitenduurzaamheid
- Verkrijgbaar in een reeks authentieke kleuren

Profiel
Te gebruiken als aflak of als ‘één-pot-systeem’ (grond- en aflak in één pot) voor buiten. Prima standvermogen, goede vloei, houtvoedend en vochtregulerend. Uitstekende dekkracht en een mooi, glad oppervlak. Te gebruiken op hout, metaal en oude intacte verflagen. LINAL is duurzaam elastisch (kenmerkend voor lijnolie!), verwerkt prettig en ruikt aangenaam. Door inwerking van het zonlicht zal buiten de glans afnemen.

Ondergrond

De ondergrond dient draagkrachtig, schoon, droog en vetvrij te zijn.

Nieuw werk : Voor een optimaal resultaat mag het vochtgehalte van het hout niet hoger zijn dan 18%. Schuren en scherpe kanten goed afronden. IJzer en staal : eerst voorzien van een roestwerende primer. Bestaand werk : loszittende, gebarsten of gebladderde lagen verwijderen. Goed ontvetten met een daartoe geëigend middel, naspoelen met schoon water en goed mat schuren. Kale plekken behandelen als bij nieuw werk.

Verdunnen
LINAL kan worden verdund met LYNOTYN universele verfverdunner of met zuivere gomterpentijn.

Gereedschap
Gebruik een kwast, roller of spuit. Het gereedschap vóór aandrogen met LYNOTYN universele verfverdunner of met zuivere gomterpentijn reinigen.

Applicatie
- Voor en tijdens verwerking regelmatig goed oproeren. Bij het gebruik van meerdere verpakkingen voor gebruik mengen om verschillen in tint te voorkomen.
- Tussen de lagen mat schuren met fijn schuurpapier. Bij onderbreking van het werk het gereedschap in de verf laten staan en niet uitspoelen of in verdunning bewaren.
- Als laatste, duurzame laag buiten op hout en voorbehandeld metaal. De verf hecht uitstekend op de meeste bestaande lagen.

Nieuw werk : 3 - 4 lagen aanbrengen. Voor de eerste laag 10 - 15% verdunnen, voor aflakken 0 - 5%, afhankelijk van de omstandigheden.

Bestaand of voorbehandeld werk : op gegrond hout en op voorbehandeld ijzer en staal volstaan 2 lagen.

Onderhoud
LINAL schilderwerk kan met water en een beetje natuurlijk reinigingsmiddel (CLIEN-R of gelijkwaardig) behandeld worden. Na ontvetten en mat schuren kan een nieuwe laag worden aangebracht. Buiten kan ook met TOPLIN aflak worden afgewerkt.

Omstandigheden
Niet verwerken bij een temperatuur lager dan +10 °C en/of een relatieve luchtvochtigheid die hoger is dan 80%.Ook moet de ondergrond-temperatuur ten minste 3°C boven het dauwpunt liggen.

Droging
Stofdroog na ca. 10 uur
Kleefvrij na ca. 10 - 12 uur
Schuurbaar na ca. 48 uur
Droogtijden gelden bij 20°C, 65 % RLV, normale laagdikte en voldoende ventilatie. Een lagere temperatuur en/of hogere RLV vertraagt de droogtijd. Overschilderbaar na ca. 48 uur. Onder ongunstiger omstandigheden rekening houden met langere droogtijden.

Rendement
10 -12 m2/l, afhankelijk van de ondergrond.. Het rendement kan, afhankelijk van de ondergrond en de applicatiemethode, afwijken.

Video
Er is nog geen video beschikbaar over dit product
Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Wat is uw ervaring met dit product?: Aquamaryn Lijnolieverf 201 Gebroken wit

Wat vindt u van dit product? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
 
 
Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Gratis Retourneren
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x